Obiective Turistice in DubaiAtractii Turistice Dubai

Este destul sa spui Dubai ca sa-ti dai seama ca vorbesti despre un loc in care orice lucru este posibil la orice ora din zi sau din noapte. Avand o traditie comerciala in spate el atrage foarte multi turisti din toate colturile lumii dornici sa-si cumpere diferite lucruri mai ieftine sau mai scumpe si sa descopere totodata povestea unui oras care in urma cu aproximativ 20 de ani era mai mult o intindere desertica.

 

Cel mai important obiectiv turistic care a devenit totodata si un veritabil simbol, dupa ce a fost construit, este Burj Al Arab. Deschis publicului in anul 1999, hotelul este considerat la ora actuala cel mai luxos din lume avand standarde mult mai ridicate decat alte complexe hoteliere internationale. Cele 7 stele ale sale sunt meritate pe deplin avand in vedere confortul camerelor, amabilitatea personalului si peisajele pe care orice turist le poate avea de la fereastra camerei sale.

 

Pe masura ce Dubaiul devenea tot mai faimos la nivel international plajele sale deveneau tot mai neincapatoare, iar in incercea de a face mai mult loc pentru toti si de a demonstra intregii lumi ca ei pot face orice, a luat nastere proiectul cunoscut sub numele de Palm Islands. Acest complex insular este o dovada a maretiei omului, iar astazi este la fel de important ca Burj Al Arab.

 

In afara acestor locuri impresionante realizate din dorinta de a epata, Dubaiul are o cultura frumoasa pe care trebuie sa o afli numaidecat. La muzeul orasului vei gasi o sumedenie de piese vechi de mii de ani apartinand civilizatiilor ce au trait aici. Mai mult decat atat, cladirea care adaposteste muzeul este o mare atractie turistica in sine, deoarece in trecut a functionat atat ca inchisoare cat si ca palat sau garnizoana.

 

Daca vrei sa vizitezi orasul Dubai in anumite perioade mai interesante ale anului atunci luna martie este un moment prielnic pentru ca are loc Dubai World Cup, o intrecere intre cai foarte faimoasa in intreaga lume cu premii pe masura. O luna mai devreme poti participa si tu la Festivalul de Shopping, insa trebuie sa ai rabdare pentru ca orasul se aglomereaza destul de mult in aceste intervale.

 Nu trebuie sa iti faci probleme in ceea ce priveste transportul in oras. Este evident ca daca pleci in Dubai nu-ti iei si masina cu tine, asadar dupa ce ai aterizat pe aerport si te-ai cazat trebuie sa descoperi orasul. Cele mai eficiente mijloace de transport sunt metrourile si autobuzele, insa daca esti in impas poti chema chiar un taxi la preturi decente.

 

 

Viata de noapte intensa, posibilitatile nelimitate de cumparaturi, sansa de a cunoaste oameni noi din toate colturile lumii, precum si mirosul unei lumi diferite fac din Dubai o destinatie de vacanta preferate de milioane de oameni, insa odata ajuns aici trebuie sa respecti niste reguli de baza pe care religia cat si cultura arabeasca le impune. Nu fi indecis, nu te gandi de mai multe ori, daca ai posibiliteatea sa pleci intr-o asemenea vacanta nu o rata sub nici o forma. 

 Dubai

 
Cariere | Conditii anulare | Conditii de comercializare | Regulament concurs
Politica de confidentialitate | PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C
Statistici web ANAT
Copyright © 2014 Genius Travel. Toate drepturile rezervate.