Obiective Turistice in KaprunAtractii Turistice Kaprun

 

Kaprun este o renumita statiune montana situata la baza muntelui Kitzsteinhorn. Cu o altitudine de 750 de metri si cu numeroase constructii de o arhitectura splendida, acest loc este in topul destinatiilor de schi pentru foarte multi turisti europeni.

Kaprun are in jur de 60 de partii practicabile atat de incepatori cat si de avansati. Cea mai lunga dintre ele se intinde pe o distanta de 8 km si iti va oferi o experienta de vis. Avansatii si expertii au la dispozitie 9 partii pe care isi pot testa abilitatile, iar pentru cei de nivel mediu sau care nu indraznesc sa foloseasca o partie de avansati exista alte 19 partii puse la dispozitia lor. Cele mai multe partii sunt insa destinate incepatorilor si anume 31. Urcatul si accesul pe partii este facilitat de cele aproximativ 81 de teleferice si datorita faptului ca nu exista sezoane, deoarece schiatul este posibil pe tot timpul anului, poate parea uneori o statiune aglomerata. Distractia din Kaprun nu se limiteaza doar la sporturi de iarna deoarece posibilitatea de a juca golf, de a pescui sau de a face parapanta sunt incluse si ele sporind popularitatea locului.

Cazarea in statiunea Kaprun se poate face la una dintre numeroasele pensiuni si hoteluri existente. Hotelul Martini de trei stele localizat doar 800 de metri de centrul statiunii si la doar 150 de metri de statia de transport catre partii este o optiune destul de buna.

Distanta de 1500 de km ti se poate parea mica daca pleci la drum cu prietenii sau familia, deoarece de multe ori drumul in sine este o experienta placuta. 

 Kaprun

 
Cariere | Conditii anulare | Conditii de comercializare | Regulament concurs
Politica de confidentialitate | PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C
Statistici web ANAT
Copyright © 2014 Genius Travel. Toate drepturile rezervate.