┬╗

Oferte City Break 2016

Aranjeaza dupa:
Alte oferte City Break in 2016 :  
  • [1]

De ce city break?


Alege din destinatiile noastre populare de city break. Vrei mai mult decat o simpla escapada pe o plaja? Alege un city break in cele mai frumoase orase din lume cu Genius Travel. City break-urile sunt perfecte pentru vizite culturale, shopping, plimbari, romantism si relaxare. Intr-un city break poti combina plimbarile pe strazi si alei cu placerea de a te bucura de nisip fin pe o plaja insorita. Multe din orasele noastre sunt pline de viata si au ceva inedit de oferit: o escapada romantica la Paris, o plimbare cu gondola in Viena, plimbari cu bicicleta in Amsterdam, exploraza cultura antica la Roma sau viziteaza orasul cosmopolit Barcelona. Le poti face pe toate intr-un city break.
Descopera cele mai populare orase din Europa cu ofertele noastre de city break in destinatii de top ca Paris, Dublin, Milano, Praga, Viena si multe altele. Sunt cele mai frumoase orase din Europa puse la dispozitia ta si poti vizita acum locurile pe care le-ai vistat dintotdeauna.
 

Ce inseamna city break?

City break-ul este o vacanta scurta intr-un alt oras. Turismul in orase este un trend emergent in intreaga lume, in special in randul calatorilor cu experienta. Se adreseaza acelor persoane care isi doresc sa cunoasca in profunzime cultura, stilul de viata, ritmul si adevaratul caracter al orasului pe care il viziteaza. Fiecare oras in parte are propria culoare si propriul caracter. Chiar si orase foarte apropiate au calitati si caracteristici foarte diferite.
De ce sa rezervi un city break cu Genius Travel? Avem cele mai bune preturi la biletete de avion cat si cele mai bune pachete de cazare la hoteluri din intreaga Europa, pentru ca tu sa le gasesti pe toate intr-un loc. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi orasul si hotelul in care vrei sa mergi, sa iti completezi datele in formularul solicita oferta iar de restul ne vom ocupa noi.