» »

Impresii si pareri, obiective si atractii turistice in Kemer 2015

Completeaza campurile de mai jos: Acorda o nota fiecarui criteriu:
Accesibilitate
Cadrul Natural
Atractiile Zonei
Obiective Turistice
Gastronomie/ Shopping
Recomand:
Scrie mai jos impresia ta:

Destinatie turistica importanta, Kemer are o pozitie deosebit de buna pe harta geografica. El este pozitionat la doar 50 km de Antalya, pe malul Marii Mediterane si ofera tuturor celor care se decid sa-l viziteze o sedere de neuitat. Avantajul de a fi aproape de alte statiuni populara este de luat in considerare pentru ca in momentul in care te decizi sa petreci mai multe zile intr-o vacanta este foarte probabil sa te plictisesti de aceiasi locatie si sa vrei putina diversitate.

 

Daca ar fi sa privim cu multi ani in urma vom descoperi ca orasul Kemer a fost un sat pescaresc, insa in urma investitiilor facute aici a devenit incet-incet o adevarata statiune turistica. De fapt, aceasta este povestea multor locatii de succes, asadar Kemerul poate fi inclus cu siguranta pe lista pe lista acestora. Hotelurile existente aici ofera turistilor conditii de cazare exceptionale la preturi decente, iar posibilitatile de petrece a timpului liber te vor tine ocupat mare parte din vacanta, asadar nu-ti fa probleme mari din acest punct de vedere.

 

Natura a reusit sa creeze o opera de arta atunci cand a unit intr-un mod placut contrastant si armonios marea cu muntele si plajele nisipoase cu verdeata padurilor. Destiantie favorita a celor care prefera sa soseasca aici cu yachtul, Kemerul este intesat de magazine, buticuri, restaurante si baruri care mai de care mai primitoare.

 

Beycik este un asezamant la o altitudine de peste 500 metri si poate fi accesat prin intermediul automobilului personal. El este amplasat pe Muntele Olympus care face parte din complexul montan Tahtali si ofera tuturor celor ajung pana aici o aventura interesanta.

 

Tot in apropiere se afla pestera Beldibi, unul dintre cele mai importante centre urbane din perioada preistorica. Aici au fost descoperit o serie de artefacte care sunt fascinante prin felul in care au fost construite.

 

Oricum ar fi, obiectivele turistice de o frumusete rara precum cele de la Kemer nu pot fi descrise in cuvinte, asadar singura solutie de a le descoperi este sa faci o scurta calatorie pana acolo. Indiferent ca optezi pentru masina personala, avion sau autocar, ceea ce vei gasi la destinatie iti va placea cu siguranta. Cazarea este mai mult decat suficient avand in vedere importanta turismului pentru dezvoltarea economica a regiunii, insa cu toate acestea ar fi bine sa-ti faci o programare din timp daca vrei sa nu ai surprize neplacute.

 

In ceea ce priveste conditiile oferite de luxoasele hoteluri existente aici nu trebuie sa-ti faci probleme, deoarece ele satisfac cerintele celor mai pretentiosi clienti si se ridica la standarde internationale. Prin urmare, atat timp cat timpul nu iti sta in drum nu cred ca exista vre-o alta piedica important din cauza careia sa nu ajungi intr-o asemenea destinatie frumoasa.

Impresii in Kemer 2015 | Cariere | Conditii anulare | Conditii de comercializare | Regulament concurs | Concurs
Politica de confidentialitate | PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C | Google+
Statistici web ANAT
Copyright © 2015 Genius Travel. Toate drepturile rezervate.
1 Web Analytics