┬╗

Oferte Last Minute 2016

Aranjeaza dupa:
Momentan nu sunt disponibile oferte Last Minute , Descopera alte super oferte de la Genius Travel.
Alte oferte Last Minute in 2016 :  
De ce last minute?
Cele mai frumoase momente sunt cele in care te lasi manat de impuls, tot atunci ramai si cu cele mai frumoase amintiri. Noi credem ca aceeasi spontaneitate se poate transforma intr-o vacanta. Cauta prin destinatiile noastre last minute si lasa-te inspirat de oferte in cele mai frumoase tari din lume. Selectia noastra de oferte last minute pentru 2016 este atat pentru plecari scurte de week-end cat si pentru vacante de mai multe zile la plaja sau la ski.
O vacanta last minute este perfecta pentru cei care vaneaza oferte reduse, prieteni spontani sau familii care muncesc mult. O multime din ofertele last minute din 2016 de pe Genius Travel sunt la cateva minute de parcuri acvatice sau tematice, statiuni de top, tari idilice fiind alegerea perfecta pentru turistii tineri. Nu trebuie neaparat sa mergi la plaja, iti poti surprinde jumatatea cu un city break la Paris, Madrid sau Praga.
De foarte multe ori, vacantele nu se planifica din timp din diverse motive si fie ca ai o dorinta de moment sau cauti sa te relaxezi dupa luni de munca, Genius Travel este aici sa sa iti ofere tot ce ai nevoie. In ofertele noastre din 2016 sunt hoteluri care pot fi rezervate in ultimul moment, astfel incat sa beneficiezi de discounturi si sa te bucuri de o vacanta ideala fara luni de planificare.
Ce inseamna last minute?
Cand vrei doar sa evadezi din cotidian sau de ce cele mai multe ori nu ai timp pentru planificarea din timp a unei vacante? Vacantele last minute sunt cele pe care le rezervi de pe o zi pe alta fara o planificare atenta inainte. Ofertele last minute apar cu cel mult 20 - 30 zile inainte de data plecarii, atunci cand hotelurile au nevoie sa umple locurile de cazare, agentiile tour operatoare sa ocupe locurile din pachetele de vacanta cu avionu sau autocarul. Deci, este mult mai simplu sa gasiti cazare ieftina in hoteluri sau pachete reduse cu pana la 50%, cu astfel de oferte, deoarece hotelierii si agentiile touroperatoare ofera reduceri semnificative. Acest lucru poate insemna sa plecati in cursul saptamanii, sa vizitati o destinatie in afara sezonului sau de ce nu, sa vizitezi un oras la care nu te-ai fi gandit.
Pe Genius Travel poti obtine preturi foarte bune la acest tip de oferte, la hoteluri sau pachete intregi cu transport inclus.